BOLUJEM U SEBI JOS SE NADAM TEBI FREE DOWNLOAD

Zato pustam zelju da svakim danom jaca. Setices se znam i svakog skrivenog pogleda koji je govorio vise nego bilo koja rec.. Na bosanski forum svi unose radost. Nisam kukavica sto se boji da ljubav osjeti i da je pokloni, samo hrabri znaju da vole. Ali strah postoji normalno je to.. Toliko sam ti dala,da znam da mislis da sam idalje tu.. I kada me u noci prevari mora, pa otjera snove, a sati sporo prolaze do zore.

Uploader: Kacage
Date Added: 3 September 2014
File Size: 14.79 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 56102
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Tek mi je tada postalo jasno da sam prevarena. Niko nije mogao da vjeruje. Otiske,koje idalje cuvam i ponosno pokazujem sebi i drugima. Na bosanski forum svi unose radost. Umire jer joj ne znamo obnoviti izvor. Hteli su me poniziti,ali su me samo vise podigli.

Znao je da umire, a nije se mogao pomiriti s tim. Nismo mogli plivati uz bujicu. Ponovo sam zvala ali mi se opet javio automat. Ljubio me tako strastveno, kao nitko do tada. Ae sam ti dala,da znam da mislis da sam idalje tu.

  WA3002G4 MANUAL FREE DOWNLOAD

Videó megnézése

Sa tobom sam cijela i na pocetku predivnog puta. Amor, taj Bog ljubavi, usmjerio je svoju strelicu ravno prema mom srcu.

To mi dovoljno govori. Hteli su me odvojiti od drugih ljudi,a tek sada su nas jos cvrsce povezali. Svi su htjeli da je vide i upoznaju. Je l’ sam ti rekla da ni to,sto imamo odvojene zivote,ne moze da me zaustavi i odvrati ni od cega?

Misli su mi bile potpuno odsutne. Hteli su me slomiti,ali su me samo vise ohrabrili. Uzalud su im bile zabrane. Ali znam da smo jaci od svih strahova jer zajedno smo jedno Samo to preda mnom ne pokazuje. Strah me gubitka i bez tebe jutra. Doista sam bila nepravedna prema njoj.

Hteli su da cutim,ali ja tek sada govorim. Kao da je jedan dio mene umro zajedno s njom. Dala sam ti sebe previse,za dva zivota skoro. To nikad nikome nije uspjelo! Tek se u tim trenucima vidi koliko je u svakom prijateljstvu bliskosti, a koliko praznine. Od tog sam se dana doista promijenila.

  CORBEL BOLD ITALIC FONT FREE DOWNLOAD

Poučne priče, ljubavna poezija i mudrosti (self help shit) – Page 3 – Bosanski forum

Skini okove tuge i poleti. Ovako nisam mogla dalje. Pred udesom svojim,otsad mojom slasti, Pognucu se ko da napred mi dosudjen, Mucenik pokoran,neduzan osudjen, Kom paklene muke raspali zar strasti. Bosanski forum Boluem bosanski forum svi unose radost. Zovem se Dijana i imam dvadeset godina. Lice mi je oblilo blago rumenilo.